“Coaching is een specifieke vorm van professionele begeleiding

waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt

bij het behalen van zelfgekozen doelen”.

Management Coaching

 

Waarom
Op alle niveaus in organisaties is er behoefte aan coaching. Steeds vaker wordt coaching ingezet bij managers, want juist managers krijgen zelden voldoende feedback en begeleiding. Management Coaching richt zich op het ondersteunen van leidinggevenden om ze optimaal te laten functioneren in hun rol als manager. Management Coaching is een voortdurende partnership die managers helpt om bevredigende resultaten te bewerkstelligen in hun persoonlijke en professionele leven. Door het proces van coaching worden leerervaringen verdiept, prestaties verhoogd en het verhoogt hun kwaliteit van leven.
 

Waartoe
Coaching is een krachtig middel als je individuele ondersteuning wenst van een professionele sparringpartner. Coaching is bedoeld om je inzicht in het eigen functioneren (verder) te verdiepen in een ongedwongen sfeer. Bij coaching krijg je de unieke aandacht voor die zaken waarin jij je verder wilt ontwikkelen!
Een coach helpt je om een pas op de plaats te maken en je koers te bepalen. Hij confronteert je met je zwakke kanten en ineffectieve gewoontes en ondersteunt je bij het aanboren van je krachtbronnen, je bezieling en inspiratie.
 

Wat
Centraal staat jouw situatie. Je leert om het beste uit jezelf en uit je medewerkers te halen. Je leert bijvoorbeeld hoe je jezelf kunt versterken en een overtuigende positie in de organisatie kunt innemen; hoe je medewerkers kunt motiveren en inspireren of hoe je makkelijker formele en informele gesprekken kunt voeren. Je krijgt zicht op je sterke kanten, valkuilen en ontwikkelmogelijkheden. In een vertrouwde omgeving kun je onder begeleiding van een vakkundige coach sparren, spiegelen en oefenen op die gebieden waar voor jou het meest te halen is.
 

Wie
Reddin is specialist in het coachen van mensen op het werk. Professionele en persoonlijke groei staat voorop. Coaching door Reddin betekent het ontwikkelen van talenten en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Coaching door Reddin maakt je zelfbewuster, authentieker en meer autonoom.

 

                    Voor wie?                              Onderwerpen                              Resultaten                              Aanpak

 


 

© 2018 WJ Reddin | Webdesign Blanc Webdesign